Lehetőség:
Új kihívásokat keres? Próbálja ki megragadni a lehetőséget, hogy tagja legyen a PFC csapatának és hivatásos pénzügyi tanácsadóvá váljon.
Mit kínál Önnek a PFC csapatában végzett munka?
Rugalmasság, értelmes munka mások számára, állandó személyes fejlődés, szakmai vezetés és a karriernövekedés lehetősége - ezek a fő előnyök, amelyek miatt a PFC csapatával való együttműködés annyira kivételes. Csak elkötelezettsége határozza meg, milyen messzire tud elérni velünk. Ha már belefáradt a monoton munkanapokba, ha céltudatos és kedves kollégákkal szeretne együtt dolgozni, akkor a megfelelő címen jár.
Ügyfeleink és a kollégák is különböznek egymástól.
A tökéletes önéletrajz? Egyáltalán nem fontos. Éppen ellenkezőleg, minket az érdekel, hogy mi rejlik Önben a jövőben. Mik a tervei és céljai? Ennek a megközelítésnek köszönhetően segítünk az embereknek növekedni és velük együtt mi is tovább fejlődünk. Nem gépeket keresünk, hanem szívvel, szenvedéllyel és pozitív életerővel rendelkező embereket. Olyan embereket keresünk, akik bizonyítani akarnak valamit, úgy mint a teljes PFC-csapatunkat minden tagja.
Hozzon elégedettséget az ügyfeleknek
A PFC pénzügyi tanácsadójaként és közvetítőjeként elsősorban ügyfeleink megbízható partnere, és nem csupán a kiszolgálója lesz. Segít nekik a kockázatok minimalizálásában, a biztonság megteremtésében, céljaik és vágyaik megvalósításában. Ezzel a koncepcióval és rendszerrel fő partnerünk 50 éve sikeres Európában és ezt a rendszert és koncepciót 15 európai országba terjesztette már ki.