PFC – Personal Financial Care
A személyes pénzügyi gondoskodás csapatunk első számú feladata, melyen belül professzionális pénzügyi megoldásokat kínál. A több mint 30 termékpartnerrel való együttműködésnek köszönhetően, ezek a megoldások mindenki számára testreszabhatóak, az ügyfelek egyedi igényei szerint.
Szolgáltatásaink az ügyfeleink pénzügyi helyzetének szakmai elemzésén alapulnak. A személyes interjú során minden egyes ügyféltől megkérdezzük konkrét céljait és igényeit, amelyekből egyedi pénzügyi megoldások születnek.
A hosszú távú együttműködés során végzett rendszeres elemzéseknek köszönhetően szakembereink a pénzügyi megoldásokat az ügyfelek jelenlegi élethelyzetéhez igazítják. Az egyedi pénzügyi tervek valóban megfelelnek az egyes ügyfelek igényeinek és céljainak.
Az emberek üzleti tevékenységünk középpontjában állnak. Működésünk lényegét a különböző személyiségek és életmódjuk különféle formái képezik. Ezért hallgatjuk ügyfeleinket, hogy meséljék el nekünk az élettörténeteiket és tapasztalataikat. Ügyfeleinkhez hasonlóan kollégáinkat is figyelmesen meghallgatjuk, hogy megismerjük ügyfeleink kérdéseit és helyzetét, akik mindennapi életüket megosztják velünk.
Az életet nem lehet megtervezni, de fel lehet rá készülni ...
Olyan partner szeretnénk lenni, aki személyesen elkíséri Önt a személyes pénzügyi céljainak elérése felé, ezért az Ön igényeinek megfelelő megoldást kínálunk Önnek. Meghallgatjuk kérdéseit, problémáit és kritikáit.
A személyes találkozók alkalmával megértjük a helyzetét és igényeit, amelynek köszönhetően az egyedi megoldások legmegfelelőbb változatait kínáljuk Önnek.